Nieuwe week! Nieuwe gerechten!

DEEL 2 WEEK 2

WANNEER?

Afhalen kan op donderdag 29/10/20 en vrijdag 30/10/20 telkens tussen 17u en 18u.

BESTELLEN?

Via e-mail naar info@rootsgent.be kan je jouw bestelling doorgeven vanaf nu t.e.m. woensdagavond 19u. We werken met een beperkt aantal dus op=op is weer de regel. Dit doen we om niets te moeten weggooien. Vermeld duidelijk voor welke dag, welke gerechten en de aantallen.

BETALEN?

Betalen doe je bij afhaling: gepast cash of met de kaart. Wij zorgen voor alle veiligheidsnormen omtrent de hygiëne.

WAT KAN JE BESTELLEN?

Voorgerechten:

- Rillette met zuurdesemtoast en Gentse pickles €10

- 1 liter pompoensoep met gehaktballetjes (kan ook veggie) €8

- Koolrabi met verse geitenkaas en gefermenteerde pruim -en hibiscus vinaigrette €10

Hoofdgerechten:

- Opgevulde portobello met knolselder en Parmezaanse kaas €17

- Varkenswang gekonfijt in rode wijn met witlof en aardappel-pastinaakpuree €20

- Noordzeevispannetje met jus van schaaldieren en hertoginnenaardappelen €24

Dessert:

- Chocoladetaart met chutney van mandarijn €6

Aanpassingen niet mogelijk. Voor allergenen aanwezig in de gerechten stuur je best eens een mail naar info@rootsgent.be. Dank voor jullie begrip hieromtrent.

WAT KAN JE NOG BESTELLEN?

Je huisdiner nog gezelliger maken kan uiteraard met een fles wijn of een bubbel of een aperitief. Hieronder wat info:

Aperitief

- 1/2 liter Short run to the sun (met Gin of Bourbon whisky) €15

- 1/2 liter Short run to the sun (alcoholvrij) €10

- Cava Julià & Navinès Ecològic Brut (Penedes, Spanje) €20

- Champagne Bulles de comptoir #8 (Charles Dufour, Landreville/Aube) €45

Flessen aan €20

Witte wijn

- Geyerhof - Rosensteig ’18 (Kremstal, Oostenrijk) - Grüner Veltliner

- Sylvaner ’18 (Dom. Bannwarth, Alsace, Frankrijk) - sylvaner

- Koreaa ’18 (Judith Beck, Burgenland, Oostenrijk) - Sämling 88, Neuburger, grüner veltliner, Riesling, Zweigelt, …

- Presa Romana 1904 ’17 (Costador, Joan Franquet, Catalonië, Spanje) - macabeu

- Le Petit Blanc ’19 (Dom. Des Sablonnettes, Loire) - chenin blanc

- Indigeno Bianco ’19 (Cantina Indigeno, Teramo, Abruzzo) - trebbiano

Rode wijn

- Barbera del Monferrato DOC ’19 (Silvio Morando, Piëmonte) - barbera

- Langhe Rosso, Le Cecche ’15 (Jan De Bruyne, Piëmonte) - dolcetto, barbera, nebiolo

- Château Bel-Air ’15 (Puisseguin, Saint-Emilion) - merlot, cabernet franc

- Marguerite ’17 (Bois Moisset, Philippe Maffre, Montans, Gaillac, Frankrijk) - duras

- Indigeno Rosso ’19 (Cantina Indigeno, Teramo, Abruzzo, Italië) - montepulciano

- Zafirah ’19 (Constantino Ramos, Monçao, Portugal) - Alvarelhão, Pedral, Vinhão en Borraçal

- Les Gourmands rouge ’17 (Lebrun, Gaillac) - duras, braucol

- La ripopée ’18 (Sain et soif, Val de Saône, Frankrijk) - pinot noir, chardonnay, melon de bourgogne

- L’Alba ’17 (Jean-Louis Tribouley, Perpignan, Languedoc/Roussillon) - carignan, grenache, syrah

Roots 2019 © Piet De Kersgieter 186 2000Px Roots 2019 © Piet De Kersgieter 155 2000Px Roots 2019 © Piet De Kersgieter 95 2000Px Roots 2019 © Piet De Kersgieter 74 2000Px Roots 2019 © Piet De Kersgieter 53 2000Px